Recensies | Reviews

Arno Groenendijk

★★★★★ | 26.10.2019

Alexandra is een hele prettige Yoga Docente die ons altijd gevarieerde oefeningen geeft. En ze heeft nog veel meer kennis in huis dan alleen Yoga; Ze geeft altijd goede tips voor een (nog) gezonder leven. Ik liep al jaren met rugpijn rond en door een healing van haar is die pijn duidelijk verminderd.


Margarita Schachinger

★★★★★ | 07.09.2019

Ich habe Alexandra bei ihrem letzten Besuch in Salzburg als sehr kompetente und einfühlsame Person kennengelernt. Da ich an Heilung auch auf spiritueller und mentaler Ebene glaube, habe ich wegen einem Krankheitsfall in meiner Familie ein Chakra-Healing von ihr machen lassen. Für mich war es eine sehr positive Erfahrung und eine Möglichkeit einem geliebten Menschen etwas Gutes zu tun. Es gibt immer mehrere und verschiedene Wege um an Herausforderungen des Lebens heranzugehen. Ich kann Alexandra auf jeden Fall mit bestem Gewissen weiterempfehlen! (Translated by Google) I met Alexandra during her last visit to Salzburg as a very competent and empathetic person. Since I believe in healing on a spiritual and mental level as well, I have had a chakra healing done by her because of a case of illness in my family. For me it was a very positive experience and a chance to do something good for a loved one. There are always several and different ways to approach the challenges of life. I can definitely recommend Alexandra with a clear conscience!


Luigi Leo

★★★★★ | 02.12.2018

Ik volg al jaren met veel plezier Kundalini yoga bij Alexandra. Ik vind Alexandra een top docent met veel kennis van zaken en het vermogen om haar cursisten te motiveren. Ze stelt steeds weer mooie en gevarieerde lessen samen die tot diepe ontspanning of juist een energieboost leiden. Verder zorgt Alexandra dat er altijd een prettige sfeer heerst in de les.


Jolanda Plasmeijer

★★★★★ | 06.06.2018

Vandaag weer een Chakra healing en privéles Kundalini Yoga van Alexandra gekregen. Haar persoonlijke benadering, informatie en oefeningen om thuis te doen, geven mij de balans waar ik naar op zoek was. Een aanrader voor iedereen die zijn energie in balans wil brengen onder begeleiding van een deskundige.


Sylvia Coenders

★★★★★ | 03.03.2018

Vandaag weer een hele fijne healing van Alexandra gehad wat mijn man en ik als heel prettig ervaren. Ons energie wordt meteen verhoogt en wij krijgen ook te horen wat er veranderd kan worden om prettig en zonder pijn te kunnen leven. Dankjewel Alexandra en tot gauw!


Ingrid Kellner

★★★★★ | 01.03.2018

I have 4 broken and collapsed vertebrae since a while.The pain was at one point so unbearable that I barely could move. My Ostheopath helped me to reduce my pain which was a relief but the pain was still there. Alexandra gave me recently 2 healings which helped me immediately, I was as good as pain free and could finally move again. At the next therapy my Ostheopath was quiet surprised what I have done meanwhile because he saw quiet some changes not only at my agility but also with my muscles. I could move like nothing ever happend!!! Thanks to Alexandra I have been completely painfree since than which is certainly a big relief. Thank you so much!!!


Sylwia S.

★★★★★ | 25.02.2018

Alexandra is a lovely person who not only learns you yoga but also cares way beyond the lessons 🙂


Marijntje Vandersmissen

★★★★★ | 29.01.2018

actieve yogalessen met veel variatie.


marij cremers

★★★★★ | 23.01.2018

Professionele, veelzijdige en sfeervolle lessen.Top docente met persoonlijke aandacht voor ieder!Na afloop ontspannen met kopje thee! Super… een aanrader dus!


Jory Meulblok

★★★★★ | 14.01.2018

Afwisselende vorm van yoga, gecombineerd met krachtige ademhalingsoefeningen. Alexandra weet een warme sfeer te creëren. We sluiten af met een ontspanningsoefening bij gedempt licht en een kopje thee.


Lauren Stolt

★★★★★ | 12.01.2018

I started Kundalini yoga with Alexandra some time back and thoroughly enjoyed each weeks session. After a sports injury I was forced to stop. Now atter almost 2yrs , am back and loving it. Alexandra is very knowledgeable and explains the sets each week before starting as well as explaining the benefits and advising those with certain ailments how to adjust the excercise to fit their own fitness level or physical challenges. HAPPY TO BE BACK!


Britta Van Arman

★★★★★ | 26.11.2017

The combination of physical exercises, breathing, relaxing, mantra singing and personal attention from Alexandra makes this class so special. I can only recommend it!


Judith de Vos

★★★★★ | 22.11.2017

Ontspannende lessen voor ieder niveau


Jacky Kreil

★★★★★ | 20.11.2017

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.


Gera Kulla

★★★★★ | 20.11.2017

It was a SUPPER energising class ,, a must try ,,


Anna H

★★★★★ | 18.11.2017

Geweldige yoga lessen in Hoofddorp!


Angela Frühwirth

★★★★★ | 17.11.2017

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.


Julia Fragao

★★★★★ | 15.11.2017

Super leuke les! Ontspannen sfeer Alexandra je bent een topper.


Shira G.

★★★★★ | 15.11.2017

Fantastische yoga lessen met een fijne, ongedwongen sfeer. Een absolute aanrader!


Sasja de Vos

★★★★★ | 15.11.2017

Mooie combinatie van inspanning en ontspanning. Toplerares 👍


Jeantille Spruijt

★★★★★ | 15.11.2017

Geweldige yoga lessen, mooie energie


Gaby Schall

★★★★★ | 14.11.2017

De gebruiker heeft geen review geschreven en alleen een beoordeling gegeven.