Chakra Healing

Kom weer snel in balans met een Chakra Healing!

Chakra’s zijn energiecentrums in ons lichaam en zijn verbonden met bepaalde delen van ons lichaam. Er is dus een verband tussen het functioneren van ons lichaam en de chakra’s.
Als deze energiecentra geblokkeerd raken komen lichamelijke klachten te voorschijn.

Wat ‘doet’ een chakra?
Chakra’s zijn verbonden met het centrale zenuwstelsel en zorgt voor de juiste hoeveelheid energie die organen en ander weefsel nodig hebben om goed te functioneren. Wanneer er ergens door omstandigheden meer energie nodig is , zal dit “geleend” worden van de chakra die daar het dichtst erbij zit en nog wel voldoende functioneert. Hierna is het lichaam weer in balans, tenzij de oorzaak langdurig blijft voortduren.

Er ontstaat dan op de ene plaats een overschot aan energie en op de andere plek juist een te kort. Deze onbalans zul je ook merken in je doen en laten. Want, behalve lichamelijke klachten uit zich dit ook in geestelijke klachten.

Uiteindelijk zal een chakra die steeds een te kort aan energie overhoud ook weer ergens anders energie vandaan halen…  tot ook deze chakra weer verder moet gaan zoeken en uiteindelijk klachten ontstaan als burn out en/of verschijnselen geven van: verminderde weerstand, vaak verkouden, grieperig etc. Energie is belangrijk, dat is bekend! Dus is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan de energie banen die ons lichaam en geest in stand probeert te houden.


Bij een Behandeling worden eerst door een BodyScan lichamelijke blokkades in het lichaam opgezocht. Met een (Intake)gesprek worden de problemen besproken en een verdere behandelplan voorgesteld.

Vervolgens wordt een Healing gegeven waardoor de Chakra’s weer in balans worden gebracht. Door de optimalisering van de energiestroom zullen deze weer beter gaan werken waardoor je lichaam zichzelf kan herstellen en verwerkingsprocessen kunnen beginnen…


Intake*:
Intake Healing*   € 25,-   ca. 20 min
ChakraScan*        € 30,-   ca. 25 min

Behandelplan**   € 45,-   ca. 60 min       (wordt thuis uitgewerkt)

 *  Eenmalig
 *  Intake en Scan is een must, vervolgens kunnen pakketten afgenomen worden!
** Aanbevolen optie 


Deze Pakketten worden vervolgens aangeboden:

Pakket Nr: 1
vanaf 2 ChakraHealing’s (á 45 min) á € 45,- *
Totaalprijs: vanaf € 90,-


Pakket Nr: 2
2 ChakraHealing’s (á 45 min) á € 45,- *
yoga program afgestemd voor thuis of 1 privé yoga les van 45 min € 45,-
Totaalprijs:  € 135,-


Pakket Nr: 3
2 x ChakraHealing (á 45 min) á € 45,- *
1 x Huis reinigen met Sali  (á 30 min) á € 30,-
1 x Creatieve therapie (á 60 min)  á € 65,-
yoga program afgestemd voor thuis of 1 privé yoga les van 45 min € 45,-
Totaalprijs:  € 230,-


maak een afspraak

  • Mobiele Service (ik kom naar uw thuis) binnen 50 km,
    buiten Hoofddorp rijkosten van € 0,50/km
  • Bij het afzeggen van een afspraak binnen 24 uur breng ik het consult in rekening

* U kunt pinnen, contant betalen of storten
* Bij aanvullende verzekering is een vergoeding mogelijk


Alexandra is internationaal gekwalificeerd Kundalini Yoga docente, lid van de international Kundalini Yoga Teacher’s Assosiation (IKYTA) en lid van de Kundalini Yoga Vereniging Nederland (KYN). In 2013 heeft ze de HBO opleiding basis medische vakken afgerond en in 2017 was de cursus intuitive ontwikkeling en creatieve therapie met succes voltooid. Sinds  2017 is ze erkend lid van CAT  (complementair aanvullende therapeuten), waardoor sommige verzekeringen de behandelingen/consulten vergoeden.