Deze krachtige en effectieve vorm van yoga is een geweldige manier het lichaam snel op te laden en te genezen. Het stimuleert het zenuwstelsel en het immuunsysteem, terwijl het de kracht en flexibiliteit verbetert. Het centreert en opent de geest.

Wij maken gebruik van bewegingen, geluiden, adem en meditatie-oefeningen om te ontspannen en de geest en lichaam te genezen.

Door de (soms) pittige oefeningen in combinatie met verschillende ademhalingstechnieken is het zeker géén slaapuurtje, maar zul je wel ontspannen naar huis gaan. Je zult voelen dat de levensenergie in je gaat stromen.

Kundalini Yoga is een investering in je gezondheid, welzijn en bewustzijn en is geschikt voor iedereen die zich fit, gezond en jong wil (blijven) voelen.
Je bepaalt zelf je niveau!

Wil je online mee doen, dat kan! Stuur mij een Email of bericht!

Donderdag’s

19.30 tot 21.00 uur

Online via Zoom

Kosten Proefles:
€ 10,-


Yoga Cursus:
10 Rittenkaart | € 125,- incl. 9% BTW (10 Yoga Lessen online – 10 weken geldig) *
1 Losse Les    | € 15,-

Privé Lessen (online) : 45 min | € 35,-
Workshops: op aanvraag of zie Latest News

* Kan je een keertje niet “live” aanwezig zijn wordt het video van de yoga les
voor een
paar dagen beschikbaar gemaakt!


Diverse Info:
U heeft een grote handdoek nodig, draag makkelijk zittende kleding  en neem een flesje water voor jezelf mee. Aangezien de lessen momenteel online worden gegeven heeft u ook een (yoga) matje en een deken nodig.

Bij behoefte zou een Meditatie kussen of Schapenvacht een investering waard zijn.
Eet van te voren niet te zwaar en teveel. Mochten er (fysieke of mentale) klachten zijn, breng mij dan a.u.b. op de hoogte.


 *Prive Lessen kunnen bij aanvullende verzekering vergoed worden! 

Meld je aan voor een Proefles