Deze krachtige en effectieve vorm van yoga is een geweldige manier het lichaam snel op te laden en te genezen. Het stimuleert het zenuwstelsel en het immuunsysteem, terwijl het de kracht en flexibiliteit verbetert. Het centreert en opent de geest.

Wij maken gebruik van bewegingen, geluiden, adem en meditatie-oefeningen om te ontspannen en het geest en lichaam te genezen.

Door de (soms) pittige oefeningen in combinatie met verschillende ademhalingstechnieken is het zeker géén slaapuurtje, maar zul je wel ontspannen naar huis gaan. Je zult voelen dat de levensenergie in je gaat stromen.

Kundalini Yoga is een investering in je gezondheid, welzijn en bewustzijn en is geschikt voor iedereen die zich fit, gezond en jong wil (blijven) voelen.

Donderdag’s

19.30 tot 21.00 uur

Vrije School | De Meiboom

Hammarskjöldstraat 230a
2131VN Hoofddorp

Kosten Proefles:
€ 10,-

Yoga Cursus:
10 Rittenkaart (10 Yoga Lessen – 12 weken geldig) € 135,- incl. BTW
1 Losse Les € 15,-

Prive Lessen*: op aanvraag
Workshops: op aanvraag of zie Latest News

Diverse Info:
U heeft een grote handdoek nodig, draag makkelijk zittende kleding  en neem een flesje water voor jezelf mee. Matjes en dekens zijn aanwezig. Eet van te voren niet te zwaar en teveel. Mochten er (fysieke of mentale) klachten zijn, breng mij dan a.u.b. op de hoogte.

 *Prive Lessen kunnen bij aanvullende verzekering vergoed worden! 

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Submit